Prodaja auta nikad nije bila jednostavnija

Otkrijte kako možete brzo i bez muke prodati svoj automobil. Naš pristup prodaji vozila omogućava vam da bez suvišnih koraka i komplikacija dođete do ozbiljnih kupaca. Bilo da je riječ o jednostavnom postupku oglašavanja, ili potpunoj transparentnosti, mi smo tu da učinimo cijeli proces bezbrižnim.

TKO SMO MI?

Prva specijalizirana platforma za prodaju i kupovinu automobila u Hrvatskoj!

Kroz integraciju broja šasije i potpune vidljivosti svih informacija, kod nas ćete se uvijek osjećati sigurno pri kupnji automobila od drugih osoba - Vaša sigurnost i zadovoljstvo su naš prioritet.

Najjeftinije oglašavanje u Hrvatskoj!

Iskoristite prednosti naše platforme bez ikakvih troškova: od pretraživanja i pregledavanja ponuda, do postavljanja vašeg vozila na prodaju - sve je potpuno transparentno i bez skrivenih naknada.

Razvijeno u Zadru! ❤️

S ljubavlju stvoreni u Zadru, u predivnoj Dalmaciji, naša platforma se zalaže za unaprjeđenje automobilske zajednice i za transparentnije tržište automobila. Promičemo duh zajedništva i suradnje, stvarajući prostor gdje se ljubitelji automobila mogu susresti, razmjenjivati iskustva i zajedno uživati u automobilskoj industriji.

Uvijek smo tu za vas.

Uvijek smo tu za vas, pružajući podršku i savjete na svakom koraku. Bilo da imate pitanja o vozilima, procesu kupnje ili prodaje, mi smo ovdje da vam pomognemo. Naš cilj je osigurati da svako vaše iskustvo s našom platformom bude jednostavno, informativno i uspješno.

KAKO PRODATI AUTO?

Tri jednostavna koraka do prodaje auta!

Započnite prodaju bez čekanja: Jednostavno unesite broj šasije, provjerite i potvrdite sve detalje svog automobila, i odmah uspostavite kontakt sa zainteresiranim kupcima!

DODAJTE OGLAS
AutoGalerija
Unesite broj šasije
Unosom broja šasije (VIN) omogućujemo automatsko preuzimanje podataka o vašem vozilu kako bismo olakšali postupak izrade oglasa.
JMNZC25S4LX000000

Unesite broj šasije (VIN) svog automobila

Samo unesite broj šasije (VIN) svog automobila, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Naša platforma automatski će popuniti sve potrebne informacije o vašem vozilu.

AutoGalerija
Pregledajte i potvrdite informacije
Marka
Honda
Model
Civic
Godina proizvodnje
2019
Kilometraža
25,000
Gorivo
Benzin
Mjenjač
Automatski
Boja
Crvena
Broj vrata
5

Pregledajte i potvrdite informacije

Pregledajte detalje o vašem automobilu koje je naša platforma automatski generirala. Ako su potrebne korekcije ili želite dodati više informacija, slobodno dodajte dodatne podatke ili fotografije prema svojoj želji.

AutoGalerija
Integrirani Chat

Prodavač

Online

01. 09. 2021. 12:00
JA
Pozdrav, zanima me je li automobil još uvijek dostupan?
01. 09. 2021. 12:00
Prodavač
Da!
01. 09. 2021. 12:00
JA
Super, koliko je automobil prešao kilometara?
01. 09. 2021. 12:00
Prodavač
25.000
01. 09. 2021. 12:00
JA
Super, mogu li pogledati auto?
01. 09. 2021. 12:00
Prodavač
Naravno!
Pošalji

Komunicirajte s potencijalnim kupcima

Sada kada je vaš oglas objavljen, možete primati poruke od zainteresiranih kupaca. Koristite našu funkcionalnost izravnog slanja poruka za jednostavnu komunikaciju i brže dogovaranje prodaje.

Hitno prodajete auto?

Rješenje za brzu i sigurnu prodaju.

Ne odgađajte! Unesite broj šasije i krenite u brzi proces prodaje svog auta, sve na AutoGalerija.hr.

Oglasnik AutoGalerija.hr

Pridružite se AutoGalerija.hr
auto oglasniku već danas!

Pronađite svoj novi ili rabljeni automobil iz snova ili započnite proces prodaje svog automobila već danas.

Često postavljana pitanja